Què fem?

Projectes de disseny gràfic i de comunicació per a empreses, entitats, organismes públics i particulars.

Assessorem i coordinem els processos de producció i execució.

Branding i Imatge Corporativa

La importància de la teva imatge.

T’ajudem a crear i construir la teva marca o logotip per donar-li el valor que es mereix i ubicar-la en la ment del públic final.

T’acompanyem en l’elecció del nom (naming), en el desenvolupament de la identitat corporativa, en el posicionament, en la lleialtat de marca i la seva arquitectura per a un bon ús. Tota marca explica una història i una experiència que acaba per transmetre una emoció.

Tens un logo però necessites un restyling?

Estudiarem les possibilitats per donar-li un nou rumb perquè continuï vigent sense perdre l’adn.

Gràfica Publicitària i Comunicació

Un missatge correcte amb emocions.

És la clau que ens permet potenciar l’efectivitat d’un missatge a través de l’ús correcte de símbols i signes gràfics que transmeten idees, emocions i fins i tot, sensacions.

El disseny publicitari és el mitjà i la finalitat de la comunicació visual. Desenvolupem els recursos més habituals: tanques, catàlegs, cartells, fulletons, guies, agendes, calendaris, banners, xarxes socials…

Il·lustració

Representacions visuals per comunicar.

Les il·lustracions poden ser utilitzades per aclarir conceptes que en ocasions poden ser difícils de descriure textualment, o perquè el resultat final tingui un atractiu especial i personalitzat.

Packaging i Imatge de Producte

Molt més que simples envasos!

El pack conté, protegeix, transporta, informa i ven. Tot això implica als envasos, envoltoris i etiquetats de qualsevol producte comercial.
Establim una estratègia amb l’objectiu de captar l’atenció del consumidor, ja que l’impacte visual serà la seva primera guia d’adquisició.

Editorial

Tot al seu lloc.

Ens encarreguem de la maquetació i composició de tot tipus de publicacions: llibres, revistes, diaris… El principal objectiu és crear un disseny atractiu i funcional per al lector i aconseguir una harmonia perfecta entre forma i contingut. En una publicació tot importa: des de la portada, la tipografia, els marges, els colors, la disposició de les imatge i els textos.

Disseny per a Particulars

Perquè el disseny és un dret per a tothom.

Tens quelcom a celebrar o comunicar? Realitzem el disseny i la producció personalitzada de les teves invitacions i peces gràfiques per a commemorar moments únics d’una manera ben especial: casaments, bateigs, comunions, aniversaris, esdeveniments…

Fuig de l’estàndard i desmarca’t.